Trisobno stanovanje, Celje

opis

PRIJAVA NA OGLED IN VSE INFORMACIJE NA EMAIL: mestnapisarna@kapitol.si.

Spoštovani,

Ponujamo vam izjemno priložnost za nakup nepremičnine, ki združuje udobje, prostornost in dobro lokacijo. Nahaja se v tristanovanjski hiši v bližini centra, kar vam omogoča enostaven dostop do vse potrebne infrastrukture, hkrati pa vam nudi mirno in prijetno bivanje stran od mestnega vrveža.

Stanovanje se razprostira na neto tlorisni površini 98,3 m2, ki vključuje 67,2 m2 uporabne površine, pripada mu tudi klet velikosti 9,3 m2. Z lastniško zelenico v izmeri 74m2 vam bo zagotovljeno dovolj prostora za udobno življenje.

Poudarek je na svetli in prostorni notranjosti, ki jo dodatno poudarjajo visoki stropovi. Stanovanje je oblikovano tako, da omogoča izjemno svetlobo in čudovit razgled na okolico. Prav tako ima izredno funkcionalno zasnovo, ki vključuje možnost izdelave galerije ali podesta, kar vam omogoča prilagoditev prostora vašim potrebam in željam. Trenutno stanje dopušča možnost 2-sobnega ali 3-sobnega razporeda, zaradi česar je primerno tako za par kakor tudi za družine.

Ogrevanje je urejeno centralno etažno z lastno plinsko pečjo na mestni plin in talnim gretjem. Ločeni števci za plin in elektriko, skupen števec za vodo. Urejen zračnik v utility, kopalnici in wc. Za udobno bivanje sta montirani tudi 2 klimatski napravi.

Nepremičnina je bila popolnoma obnovljena leta 2024, vključno s streho in izolacijo, kar vam zagotavlja brezskrbno bivanje brez dodatnih investicij v obnovo. Poleg tega ima nepremičnina gradbeno in uporabno dovoljenje ter urejeno etažno lastnino.

Nepremičnina vključuje tudi dva lastniška parkirna mesta, kolesarnico ter skupne prostore, ki dopolnjujejo udobje bivanja. Ta nepremičnina predstavlja odlično priložnost za vse, ki iščejo udoben dom v prijetnem okolju, blizu vse potrebne infrastrukture.

Ta nepremičnina ponuja številne prednosti:

 1. Prostorna notranjost: Z neto tlorisno površino 98,3 m2 in uporabno površino 67,2 m2 ter visokimi stropovi, je stanovanje izjemno prostorno in omogoča udobno bivanje za vas in vašo družino.

 2. Lep razgled: S čudovitim razgledom na okolico vam vsak dan prinaša občutek miru in udobja ter vam omogoča, da se sprostite in uživate v naravnem okolju.

 3. Svetla in svetla notranjost: Zahvaljujoč dobro premišljeni zasnovi in visokim stropom je stanovanje prežeto s svetlobo, kar ustvarja prijetno in prijetno vzdušje v vsakem kotičku.

 4. Popolnoma obnovljeno in moderno: Stanovanje je bilo popolnoma obnovljeno leta 2024, kar vključuje tudi novo streho in izolacijo, kar vam omogoča brezskrbno bivanje brez potrebe po dodatnih vlaganjih v obnovo.

 5. Prilagodljiva zasnova: S možnostjo izdelave galerije ali podesta vam stanovanje omogoča prilagoditev prostora vašim potrebam in željam, kar vam omogoča, da ustvarite svoj idealen dom.

 6. Odlična lokacija: Nahaja se v bližini centra, kar vam omogoča enostaven dostop do vse potrebne infrastrukture, hkrati pa vam nudi mirno bivanje stran od mestnega vrveža.

 7. Dodatek zelenice in parkirnih mest: Lastniška zelenica v izmeri 74m2 in dva lastniška parkirna mesta zagotavljata dodatno udobje in praktičnost za vaše vsakodnevno življenje.

 8. Etažna lastnina in dovoljenja: Nepremičnina ima etažno lastnino in vse potrebne gradbene ter uporabne dovoljenja, kar zagotavlja varnost in kakovost vašega bivanja.

Z vsemi temi prednostmi je ta nepremičnina odlična priložnost za tiste, ki iščejo udoben, sodoben in funkcionalen dom v prijetnem okolju.

V kolikor morate pred nakupom prodati vašo nepremičnino bomo poskrbeli za prodajo po najvišji možni ceni in v najkrajšem možnem času. Keller Williams nepremičninska družba z več kot 40 agenti pokriva območje celotne Slovenije, po vsem svetu pa ima več kot 188.000 partnerjev.

Uredimo vam tudi financiranje!

Še več naše ponudbe si lahko ogledate na www.kapitol.si in www.kwslovenia.com.

Lepo vas pozdravljamo in se veselimo srečanja z vami.

Objavljeni podatki so informativni. Možnost napak pri vnosu podatkov. Za napake v oglasu ne odgovarjamo.

Osnovni podatki

transakcija: prodaja
šifra oglasa: PS02107AP
vrsta objekta: stanovanje
tip: trisobno
regija: Savinjska
lokacija: Celje
področje podrobno: BLIZU CENTRA
leto izgradnje: 2024
velikost: 85,00 m²
parcela: 74,00 m²
nadstropje: mansarda
energetski razred: F (150-210 kWh/m²a)

Cena: 179.000,00 €

Kontaktni podatki

KAPITOL NEPREMIČNINE
Prešernova ul.16
3000 Celje
tel.:
+386 3 42 55 880
gsm:
031641040
faks:
+386 3 42 55 885

Delovni čas
Pon.-Čet.: 09.00-15.00
Pet. : 09.00-14.00
Sobota ( po dogovoru)  in prazniki : ZAPRTO!

Amadej Parfant
tel:
034255880

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine

 • Prodaja - trisobno stanovanje

  Savinjska, Žalec

  198.000,00 € ČUDOVITO MANSARDNO STANOVANJE V CENTRU MESTA. PRIJAVA NA OGLED IN VSE INFORMACIJE NA EMAIL: ...
 • Prodaja - dvosobno stanovanje

  Savinjska, Celje

  143.000,00 € ODLIČNO STANOVANJE NA TOP LOKACIJI Prijava na ogled in vse dodatne informacije na e-mail: ...
 • Prodaja - trisobno stanovanje

  Savinjska, Celje

  179.000,00 € PRIJAVA NA OGLED IN VSE INFORMACIJE NA EMAIL: mestnapisarna@kapitol.si. Spoštovani, Ponujamo vam ...