Zakaj izbrati KAPITOL® Nepremičninski center

KAPITOL powered by Keller Williams smo prva nepremičninska agencija v SAVINJSKI REGIJI, ki vam omogočamo VIRTUALNE OGLEDE NEPREMIČNIN (prva agencija v CELJU, ki je le v nekaj dneh prodala stanovanje po virtualnem -digitalnem ogledu).

KAPITOL powered by Keller Williams smo več kot le nepremičninsko podjetje.

Združeni v KW Slovenija smo udejanjena kultura in sistem prepričanj v delovanju. Smo strokovnjaki za nepremičnine, ki so skozi vsakodnevno delovanje uspešnega podjetja odkrili boljši način za vodenje nepremičninskega podjetja.

Odkrili smo boljši način življenja zase in za svoje sodelavce.

Smo predani zagotavljanju najboljših storitev vsem kupcem in prodajalcem.

O Kellerju Williamsu:

Nepremičninski posredniki, ki delajo za Keller Williams Slovenija, so sestavni del največje tehnološke nepremičninske družbe na svetu. Zelo smo ponosni, da lahko najboljšo nepremičninsko prakso prinašamo v slovenski nepremičninski prostor in nepremičninskim posrednikom dajemo veliko dodano vrednost.
Od leta
1983 podjetje goji kulturo, ki temelji na agentu, tehnologiji in izobraževanju, ki agente nagrajuje kot partnerje. S strokovnim znanjem in usposabljanjem na področju nepremičnin, podjetništva, tehnologije in drugega imajo naši voditelji orodja, s katerimi lahko vodimo ekipe k uspehu.

Keller Williams Realty Inc. je podjetje, ki so ga ustvarili nepremičninski agenti za nepremičninske agente in njihove stranke.

Zaradi svoje filozofije Keller Williams nenehno pridobiva zaupanje na novih trgih, saj je že nekaj let največje podjetje v nepremičninski industriji na svetu. Trenutno ima v 45 državah po svetu več kot 1000 pisarn (Market centri) s 184.000 nepremičninskimi agenti, kar je največ med vsemi podjetji v nepremičninski panogi. Keller Williams je #1 na svetu po številu sklenjenih prodajnih pogodb, po številu volumna sklenjenih prodajnih pogodb in po največjem številu nepremičninskih agentov. Je edinstvena inovativna tehnološka nepremičninska družba na svetu s svojo lastno tehnologijo za ustvarjanje poslovnih odnosov s svojimi strankami, nepremičninskimi agenti in Market centri (pisarno).

MI VEMO ZAKAJ - ZARADI LJUBEZNI DO

NEPREMIČNIN

ZAUPANJE SE ZAČNE Z ISKRENOSTJO

PRI NAS SO STRANKE NA PRVEM MESTU

PREDANOST V VSEM KAR POČNEMO

TIMSKO DELO-SKUPAJ DOSEŽEMO VEČ

Stremimo k temu, da so cene nepremičnin realne in odraz dejanskega stanja.

Naših strank ne zavajamo z nerealnimi obljubami in cenami.

 • Smo zelo dobro prepoznavni z dolgoletno tradicijo in izkušnjami -
 • Naši prostori se nahajajo na najbolj opazni in frekventni lokaciji V CELJU, zato bodo Vaše nepremičnine zagotovo opažene
 • Postopek prodaje opravimo celostno in s profesionalno skrbnostjo dobrega strokovnjaka.
 • Imamo veliko bazo aktivnih iskalcev nepremičnin - morda prav Vaša nepremičnina ustreza njihovim željam.
 • Kupcem na enem mestu pomagamo tudi pri pridobitvi najugodnejše ponudbe za financiranje (stanovanjski krediti).
 • Osebni pristop, saj pri nas niste zgolj številka.
 • Ker je za uspešno prodajo nepremičnine potreben določen čas in ustrezno znanje, ki ga naši nepremičninski svetovalci imajo, bomo namesto Vas vse opravili mi, Vi pa se boste med tem lahko posvetili ostalim obveznostim.
 • IN NAJPOMEMBNEJŠE: Vsako kupoprodajno pogodbo za vas individualno pripravi UNIV.DIPL.PRAVNIK 
 • Sodelujemo z NOTARJI, Cenilci Gradbene stroke in GEODETI -Geodetske pisarne.

Kako se dogovorimo?

 • Ob prvem obisku in po ogledu Vaše nepremičnine sklenemo pogodbo o posredovanju in poskrbimo, da se Vaša nepremičnina proda v najkrajšem možnem času po najvišji možni tržni ceni.

In kar je najpomembnejše?

 • Poskrbimo, da do kupnine oz. do nove nepremičnine pridete VARNO in NAJHITREJE.
 • Zadovoljstvo in stkane prijateljske vezi, ki ostanejo še dolgo.
 • Provizijo plačate le v primeru uspešne prodaje!

Prenesi datoteke