Petek, 9. junij 2023

Zaščititi svoje prihranke. z nakupom nepremičnine

INFLACIJA

Zavarovanje pred inflacijo: nakup nepremičnin v porastu

Inflacija v Sloveniji se še ne umirja in mnogi iščejo načine, kako pred njo zaščititi svoje prihranke. Nakup nepremičnine je eden od njih. Te praviloma ohranjajo svojo vrednost tudi v času inflacije. Če vas torej skrbi, kaj lahko inflacija povzroči prihrankom, je morda čas, da tudi sami razmislite o naložbah za zavarovanje pred njo.

Inflacija je pojem, ki marsikomu povzroča skrb. Ko se ta veča, se realna vrednost denarja manjša. V tem kontekstu so lahko nepremičnine učinkovit mehanizem za zaščito pred inflacijo. Cena nepremičnin je pogosto povezana z inflacijo in se zvišuje skladno s splošnim povečanjem cen na trgu. Tako lahko lastniki nepremičnin občutijo povečanje vrednosti svojega premoženja, kar pomaga uravnotežiti izgubo vrednosti denarja zaradi inflacije.

Zaščita pred inflacijo - pametna poteza za vašo prihodnost

Vedno več ljudi se zanima za alternativne načine varčevanja in investiranja. Ena izmed najbolj priljubljenih v zadnjih letih je možnost vlaganja v nepremičnine. Poleg tega, da nakup nepremičnine omogoča udoben dom, lahko pomaga zaščititi prihranke pred inflacijo, nihanji na finančnih trgih ter zagotavlja dolgoročno stabilnost in rast premoženja.

Z razpolaganjem s stanovanji, hišami ali poslovnimi prostori imate možnost, da ustvarite pasivne dohodke iz najemnin ali pa premoženje povečate s prodajo nepremičnine, ko se njena vrednost poveča. Nepremičnine so pogosto naložba, ki se obrestuje, če se jih pravilno izbere in upravlja. Kljub morebitnim nihanjem na finančnih trgih je dolgoročna rast vrednosti nepremičnin običajno stabilnejša, kar omogoča investitorjem večjo varnost in predvidljivost glede donosnosti.

LJUBLJANA

Rezidenca Carpe Diem – brezskrbno in polno življenje

Devana Park II - urbani dom v zavetju narave

Pod hribom*

PC Brdo - pisarne s pogledom na prihodnost

OBALA

Rezidence in vile Murva - protiutež sodobnemu tempu življenja

Garden Palace Resort - prisluhnite morju iz prve vrste

SEVERNA PRIMORSKA

Biseri Soče - razkošni apartmaji v objemu gora

Majske Poljane, Pinija* - novogradnja. Nov začetek.

Rezidenca Papillon*

(Fotografije v naši objavi so izključno informativne in ne odražajo dejanskega stanja iz članka.)

Vir: https://siol.net/posel-danes/novice/zavarovanje-pred-inflacijo-nakup-nepremicnin-v-porastu-608549

SAVINJSKA

Celje z okolico -Vojnik ( VOJNIŠKE TERASE)

Za vas imamo v ponudbi lepo število nepremičnin, katerih ponudba se dnevno spreminja. Vabimo vas, da nas kontaktirate in skupaj bomo poiskali najboljšo rešitev za vas !