Sreda, 23. november 2022

V Radencih bo zrasla nova stanovanjska soseska

110 novih stanovanj

Kot nepremičninski posrednik  z dolgoletno tradicijo, smo bili tudi mi prisotni v četrtek 17.11.2022 v RADENCIH, pri položitvi temeljnega kamna.

Z podjetjema DOLNOV in Lesnina LGM smo v preteklosti  že sodelovali pri prodaji večjega števila stanovanj v seseski NOVI TRG v Celju, zato so nas k sodelovanju povabili tudi pri tem projektu.

V naši ponudbi že lahko najdete podatke o vseh novih stanovanjih, ki bodo zgrajena v naslednjem letu.

Vsa stanovanja bodo imela  balkon in parkirno  mesto v podzemni garaži, na eni izmed najatraktivnejših lokacij v Radencih, kjer je predvidena izgradnja 110 novih stanovanj.

Kupci bodo imeli zagotovljeno mirno bivanje in le nekaj korakov do centra mesta.

 

 

Kaj so o gradnji nove soseke v Radencih povedali v  časniku FINANCE pa lahko preberete spodaj:

Po položitvi temeljnega kamna se bodo prihodnji teden začela prva gradbena dela v novi stanovanjski Soseski Dolnov Radenci. Podjetji Lesnina LGM in Dolnov bosta zgradili tri stanovanjske bloke s skupno 110 stanovanji. Gradnja bo stala okoli 12 milijonov evrov.

Vsi trije objekti bodo podkleteni z eno kletjo in garažno hišo, ogrevanje bo urejeno s toplotnimi črpalkami. "Vsako stanovanje bo imelo svojo toplotno črpalko, priključeno na talno gretje, tako da bodo stanovalci plačevali le dejansko porabo," je napovedal vodja gradnje stanovanj Primož Žibert. Podoben sistem so uredili v objektu v Škofji Loki.

Z izjemo garaže in kleti, ki ju bodo zgradili v prvi fazi za celotno sosesko, bodo stanovanjske bloke gradili postopno. Začeli bodo z objektom C, glede na razmere na trgu in prodajo stanovanj, pa bo sledila gradnja objektov B in A. (STA)

 

VIR: https://live.finance.si/9006128/V-Radencih-bo-zrasla-nova-stanovanjska-soseska