Storitve

1. Posredovanje v prometu z nepremičninami

PRI NAS IZVAJAMO VIRTUALNE OGLEDE NEPREMIČNIN ( nepremičnino posnamemo in preko digitalnega ogleda vsem kupcem omogočimo brez konakten ogled-sprehod skozi hišo ali stanovanje iz udobja svojega doma)! IN TO ZELO USPEŠNO!

Posredujemo pri prodaji, oddaji ali menjavi vseh vrst nepremičnin, predvsem pa smo SPECIALIZIRANI ZA :

- STANOVANJSKE NEPREMIČNINE

-POSLOVNE NEPREMIČNINE

-INVESTICIJE

2. Odkup nepremičnin

Imate nepremičnino, ki je pod hipoteko, posojila pa ne zmorete več odplačevati? Vas upniki z neprestanimi postopki izvršbe na vašo nepremičnino silijo v dražbo? Ali pa ste morda v situaciji, da ste našli novo popolno nepremičnino zase, svoje stare pa še niste uspeli prodati? To je le nekaj najpogostejših primerov, v katerih se po pomoč lahko obrnete na nas. Naš nepremičninski svetovalec bo prisluhnil vašim željam, potem pa za vas oblikoval finančni načrt za odkup vaše nepremičnine. 

3. Iskanje nepremičnin po naročilu

Si želite kupiti novo stanovanje, hišo, morda zemljišče za gradnjo ali nov poslovni prostor, pa vam vsakodnevne obveznosti onemogočajo ažurno spremljanje ponudbe na nepremičninskem trgu? Ste morda že pregledali zajetno število nepremičnin, a še vedno niste našli tistega, kar si želite? Vas morda zanima naložba v nepremičnine, pa ne veste kje in kako začeti?

Pokličite nas in nam zaupajte vaše želje, mi pa bomo nepremičnino po vaših kriterijih poiskali za vas. Prihranili boste ogromno časa, mi pa bomo iskali, dokler ne najdemo!

Specializirani smo za celjski nepremičninski trg, pri tem pa imamo dostop do širokega kroga informacij o lokalnih nepremičninah, tudi do tistih, ki niso javno oglaševane.

4. Nepremičninsko svetovanje - naložbe: naši specialisti vas bodo usmerili k ciljem zadostne varnosti, donosnosti in čim hitrejše realizacije

5. Tržne cenitve

6. Pregled dokumentacije, priprava pogodb in davčnih obrazcev v prometu z nepremičninami

V kolikor prodajate vašo nepremičnino in kupca že imate (oz. ste v vlogi kupca z že izbrano nepremičnino), pa si želite postopek prodaje oz. nakupa izpeljati predvsem varno, v skladu z zakonom in čim bolj tekoče brez neprijetnih presenečenj in zapletov, obenem pa prihraniti ogromno časa, potem se obrnite na naše izkušene nepremičninske svetovalce.
Ti bodo preverili predvsem pravno in zemljiškoknjižno stanje predmetne nepremičnine, v primeru morebitnih hipotekarnih kreditov se usklajevali z upniki in pripravili terminski plan, svetovali in usmerjali udeležence pri pridobivanju vseh potrebnih dokumentov, univ. diplomirani pravnik bo pripravil kupoprodajno pogodbo, v vašem imenu bodo izpolnili vse potrebne davčne napovedi in jih vložili na pristojnih organih, ob koncu pa pripravili primopredajni zapisnik in sodelovali pri predaji nepremičnine, ter tako poskrbeli za uspešen zaključek posla.

Z nami boste prihranili ČAS in DENAR!

Smisel obvladovanja časa je, da se VI usmerite k opravljanju Vaših pomembnejših nalog, Mi pa bomo poskrbeli , da boste do denarja oz. svoje nepremičnine prišli na NAJBOLJŠI MOŽNI NAČIN.