O nas

KAPITOL ®  powered by Keller Williams je prepoznavna blagovna znamka na področju Savinjske regije že dobrih 23 let. Z izkušnjami, znanjem in poznavanjem nepremičninskega trga smo tukaj za Vas in zaradi Vas.

Vsi naši nepremičninski posredniki so specialisti na nepremičninskem področju z opravljeno LICENCO pridobljeno od Ministrstva za okolje in prostor  ( vpis v  imeniku nepremičnskih posrednikov), ki s tekočim izobraževanjem  redno dopolnjujeo svoje znanje.

Skozi dvajsetletno poslovanje so naši SPECIALISTI sodelovali pri mnogih PRENOVAH STAVB, GRADNJI in PRODAJI NOVOGRADENJ, pripravili nepremičninske dogodke ter sodelovali in obiskali že skoraj vsak dom v Celju. Postali so MENTORJI mlajšim nepremičninskim posrednikom, ki svoje delo kvalitetno nadaljujejo.

 Zadnjih nekaj let smo bili specializirani za mesto CELJE z bližnjo  okolico, ker pa ste VI tako želeli, smo se odločili za širitev našega poslovanja v sklopu KW SLOVENIA, kjer se  nadgrajujemo z inovativnimi znanji, rednimi izobraževanji, akcijskimi treningi in s tehnološko podporo za upravljanje s strankami  še na področju MARIBORALJUBLJANE in OBALE z namenom vsaki stranki ponuditi največ - upešno zaključen projekt prodaje ali nakup nove nepremičnine.

Vaše potrebe, sanje, vprašanja, skrbi, finance, čas in vaše življenje – so naše prioritete pri iskanju ali prodaji vašega doma.

Vzeli si bomo čas, da vam prisluhnemo  saj ste za nas  izjemno pomembni. Navsezadnje je našj cilj, da vam pomagamo do popolnega zadovoljstva.

Zato velik del našega poslovanja predstavljajo stranke, ki se vračajo, ter tiste, ki so prejele priporočila drugih.


In da je slednjih vedno več je dokaz, da delamo dobro in smo vredni zaupanja. Bodite med njimi tudi Vi! Naj Vam prodaja oziroma nakup nepremičnine ostaneta v lepem spominu.

Pokličite danes, da skupaj presežemo vaša pričakovanja!