Samostojna hiša, Celje

opis

V CELOTI PRENOVLJENA HIŠA ZA TAKOJŠNJO VSELITEV! ODLIČNA LOKACIJA, LEPA PARCELA, DODATNA GARAŽA ZA VAŠEGA JEKLENEGA KONJIČKA, BLIŽINA ŠMARTINSKEGA JEZERA IN  OBILO ZELENIH POVRŠIN, V RAČUN LAHKO VZAMEMO TUDI VAŠO NEPREMIČNINO!

NE ZAMUDITE IN SE VSELITE ŠE PRED POLETJEM!

0% PROVIZIJE ZA KUPCA!

Na sončnem in zelenem obrobju Celja - Lokrovec prodamo stanovanjsko hišo na lepi parceli.

Hiša je pretežno obnovljena in takoj vseljiva. Obsega tri etaže: polklet z naravno svetlobo, visoko pritličje in mansardo.

V visokem pritličju je bivalna etaža, dostopna po zunanjem stopnišču, po katerem pridete v predprostor in garderobno sobo. V nadaljevanju je povezovalni hodnik, po katerem je dostop do dnevne sobe, jedilnice, kuhinje, spalnice in kopalnice.

Notranje svetlo stopnišče povezuje vse tri etaže.

Mansardni prostor je v celoti odprta površina, ki navdušuje s prekrasno južno teraso. Prostor je popolnoma pripravljen za potrebe bodočega lastnika.

Prostori za shranjevanje ozimnice, delavnica in kurilnica so vam dostopni tudi neposredno iz zunanje strani. Tu se nahaja nova kondenzacijska peč na plin, dimni plini so speljani v novo dimno tuljavo.

Nova demit fasada, termopan PVC okna, vhodna vrata, novi žlebovi, balkonske ograje, v celoti nova kopalnica, tla, opleskane stene, v mansardi izolirana streha, obloge iz mavčnih plošč, pripravljeno za izvedbo centralnega ogrevanja in vodovoda, skratka hiša je pripravljena za takojšnjo vselitev. 

Hiša ima gradbeno in uporabno dovoljenje. Na parceli stoji še zidan samostojen objekt velikosti 19m2.

Ekskluzivna prodaja. V račun lahko vzamemo drugo nepremičnino.

Želite pred nakupom prodati svojo nepremičnino? Pokličite za ogled! CELJE - LJUBLJANA - OBALA

Z več kot 20-letnimi izkušnjami Vam v družbi Kapitol nepremičnine ponujamo vse kar potrebujete: VARNO, KAKOVOSTNO IN CELOVITO STORITEV v prometu z nepremičninami na enem mestu!

Poskrbimo predvsem za varnost vseh udeležencev v poslu in za celovito izvedbo nepremičninskega posla od začetka do konca.

Ponujamo tudi možnost takojšnjega gotovinskega odkupa, pomagamo pri izvedbi postopkov financiranja in prodaji oz. nakupu nepremičnine, nepremičinsko in investicijsko svetovanje in zastopanje, itd.

Osnovni podatki

transakcija: prodaja
šifra oglasa: PH00407JP
vrsta objekta: hiša
tip: samostojna
regija: Savinjska
lokacija: Celje
področje podrobno: Cesta v Lokrovec
leto izgradnje: 1968
leto prenove: 2020
velikost: 243,00 m²
parcela: 725,00 m²

Cena: 215.000,00 €

Kontaktni podatki

KAPITOL NEPREMIČNINE
Prešernova ul.16
3000 Celje
tel.:
+386 3 42 55 880
gsm:
031641040
faks:
+386 3 42 55 885
Parfant
GSM:
041796366
Številka licence:

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine

 • Prodaja - samostojna hiša

  Savinjska, Laško

  59.000,00 € V zelenem okolju nedaleč od Rimskih toplic je naprodaj manjša hiška  v 3 etažah. Prva etaža zajema hodnik, kopalnico, ...
 • Prodaja - samostojna hiša

  Savinjska, Celje

  205.000,00 € 0% PROVIZIJE ZA KUPCA! V prijetnem naselju družinskih hiš na Lavi prodamo hišo z zelenico, orientirano na južno sončno ...
 • Prodaja - samostojna hiša

  Savinjska, Celje

  195.000,00 € SI PREDSTAVLJAŠ ŽIVLJENJE V LEPO UREJENI HIŠI Z DOVOLJ PROSTORA ZATE IN TVOJE OTROKE? SI ŽELIŠ HITRE VSELITVE? SVOJO ...